Metabool Gezond is ons nieuwe platform waar we onze kennis delen om van reactief naar proactief te gaan als het gaat om jou gezondheid.

Slecht slapen, geen energie, moe opstaan. Hoofdpijn, gespannen spieren, opgeblazen buik. Klachten die we maar al te vaak in de praktijk tegen komen!

Ben je er wel klaar mee dat jij eigenlijk niet kunt doen wat je zou willen? Dat je ’s avonds niet meer de energie hebt om nog te sporten of zelfs maar met je kinderen iets te ondernemen?

Ben je er klaar mee dat je voor je gevoel alleen maar aan het overleven bent?

 

Dit is precies waar ik in 2016 was, te moe, te zwaar met last van mijn rug en niet de energie om uit te zoeken hoe dat kwam. Ik had voldoende energie om te werken en eigenlijk was het dat ….slapen werken eten en dat herhalen.

Je fitheid en gezondheid verlies je niet van de ene op de andere dag.

Over de tijd zijn verschillende lichaamsfuncties geleidelijk en vaak onmerkbaar verstoord geraakt.

De merkbare klachten zoals vermoeidheid, geen energie, pijn in de gewrichten en spieren, slecht inslapen, doorslapen en moe opstaan zijn allemaal signalen van een ontregeld lichaam.

En…….Het symptoom is nooit het echte probleem! De ontregeling van je lichaam is het gevolg van de ontregeling van je hormonen!

Veel mensen zijn reactief als het om hun gezondheid gaat, ze komen pas in actie als er problemen zijn en dan is het proces van ontregeling al even aan de gang.

2B0125D7-3B20-4D05-BB66-7D36DD68CE1A