Kristel van de Goor

Wie ben ik

Ik ben Kristel van de Goor-Verheijen, getrouwd met Michiel en samen hebben we twee zoons.

In 1996 ben ik gaan werken als verpleegkundige. Ik heb op een aantal verschillende afdelingen gewerkt voordat ik in 2004 op de kinderafdeling begon. In 2010 heb ik mij gespecialiseerd als kinderverpleegkundige.

In de loop van de jaren dat ik in het algemeen ziekenhuis werkte, merkte ik dat ik als verpleegkundige steeds verder “van het bed” af kwam staan en minder tijd voor mijn patiënten en hun ouders had. Regelmatig zag ik kinderen met onbegrepen klachten en heb van dichtbij gezien hoe zwaar het is voor een kind en het gezin als je ”ermee moet leren leven”. Ik vroeg me dan vaak af of het ook anders zou kunnen…..

Toen ik zelf als patiënt de voordelen van osteopathie heb ervaren en ook het positieve effect op mijn gezinsleden zag ging er een deur voor mij open, een deur naar een andere manier van behandelen. Daarom ben ik in 2011 ben ik gestart met de opleiding osteopathie aan College Sutherland te Amsterdam.

Als osteopaat zie ik het lichaam van mijn client als een geheel; alles in het lichaam is verbonden met elkaar en werkt met elkaar samen. Een client is voor mij niet slechts “een knie” of “buikpijn”.
Soms raken er in de samenwerking binnen het lichaam dingen verstoord, bijvoorbeeld door ziekte of ongeval. Door die verstoring kunnen er klachten optreden en kan dat zelfs op een andere plaats zijn in het lichaam. Dit maakt elke persoon en elke klacht is uniek en ik vind het een voorrecht om samen met mijn client te kunnen zoeken naar die oorsprong en waar mogelijk te kunnen helpen.

In November 2018 heb ik me aangesloten bij Mijn Osteopaat. Het is prettig om met deze groep enthousiaste osteopaten samen te werken en onze cliënten deskundige en clientgerichte zorg te kunnen geven.

Contact: info@osteopathie-kristel.nl