REVO

Hoe werken wij?

Wij werken volgens een door onszelf ontwikkelde methode.
Deze methode is de REVO-methode.

Iedere klacht is er om opgelost te worden en ons lichaam heeft daar een zelfherstellend mechanisme voor, zoals je huid geneest na een wond. Ons immuunsysteem heeft daar ongeveer 6 weken de tijd voor. Als een klacht niet opgelost wordt in 6 weken dan betekent dat, dat het immuunsysteem een nieuwe strategie nodig heeft om ervoor te zorgen dat, ondanks dat er geen oplossing is, in ieder geval geen grotere schade ontstaat.
Dit is de Reactiverings strategie.
In de loop van de tijd is de klacht ontstaan en dat kan vele jaren beslaan. De klacht waarmee u komt is in de film van de ontwikkeling van de klacht het laatste beeldje.
Dit is de Evolutie van de klacht.
Leefstijl aanpassingen zijn nagenoeg altijd noodzakelijk om klachten te voorkomen en te behandelen. Daarmee stellen we de vraag:
Hoe Voorkomen we een klacht?
Tot slot willen we in onze behandelingen op zoek naar de oorzaak van de oorzaak van de oorzaak en dat behandelen.
Daarom doen we een Onderzoek naar de Oplossing.

Deze stappen vormen samen de letters REVO.
Kort voor: Revolutionaire Behandeling

Wie zijn wij?

Ik ben Menno Dekker, in 1990 afgestudeerd en tot 2012 gewerkt als fysiotherapeut, in zowel de Verenigde Staten als in Duitsland. Gedurende deze periode bleef ik me afvragen waarom klachten toch steeds terugkwamen.

In de zoektocht naar antwoorden heb ik in de afgelopen 30 jaar behoorlijk wat bijscholingen, nascholingen en nieuwe opleidingen gedaan.

In 1996 ben ik begonnen met de opleiding osteopathie en na het behalen van mijn diploma in 2002 ben ik in 2003 gestart met mijn Praktijk voor Osteopathie in Beuningen.
Ook als osteopaat bleef ik zoeken naar het waarom van het terugkeren van klachten.

2000-2016 Diverse congressen, trainingen en seminars.

2005-2013 Geïntegreerde Technieken.

2007 Orthomoleculair Therapeut.

2012 Osteopathie en Sport.

2015 Neuro Reactieve Technieken.

2016 Integrale aanpak van SOLK.

2016 Sport en PNI.

2016 Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de kPNI.

2019 Triggerpoint Reset Methode.

2020 Master in de klinische Psycho-Neuro-Immunologie aan de Universiteit van Salamanca (Spanje).

2021 Opleiding Ketogene Therapie

Jaap Ceelen

Mijn naam is Jaap Ceelen. Na de HAVO ben ik in 2004 gestart met de opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. Tijdens de opleiding kwam ik in aanraking met osteopathie. Dit sprak mij meteen aan, aangezien ik in de opleiding fysiotherapie de gedachte “de mens in zijn totaliteit zien” miste. Na mijn afstuderen ben ik eerst gaan werken als fysiotherapeut om wat meer praktijkervaring op te doen.
In 2009 ben ik gestart met de opleiding osteopathie aan het IAO (The Internationaal Academie of Osteopathie) te Gent, België. In juni 2015 heb ik mijn diploma behaald en kort daarna ben ik gestart met werken als osteopaat onder andere hier in Beuningen bij MijnOsteopaat. Om mij verder te verdiepen heb ik de volgende cursussen gevolgd:

Geïntegreerde technieken volgens “de Bakker”; orgaanklachten als oorzaak van beperkingen van het bewegingsapparaat, gezien vanuit een embryologisch perspectief. Deel 1, 2015

Orthomoleculaire geneeskunde volgens de kPNI, 2017, MBOG

Applied Kinesiology AK volgens dr. Shafer 2015-heden, ICAK Benelux

Triggerpoint Reset Methode, 2019

Master klinische psycho-neuro-immunologie, 2020

Geïntegreerde technieken 2021 – 2023

Osteopathie bij kinderen, Panta rhei opleidingen 2022- heden

Aanwezig in Beuningen op DINSDAG

WhatsApp Image 2023-01-16 at 13.41.23

Mijn naam is Tom van Summeren. Voordat ik osteopaat werd was het oplossen van technische vraagstukken al iets waar ik enorm veel plezier uit haalde. Daarom was het geen moeilijke keuze om het meest complete therapeutische vak osteopathie te gaan studeren na fysiotherapie. Na het afronden van deze studie ben ik mijn eigen praktijk gestart. De volgende opleiding die ik heb gedaan is de kPNI (klinische psycho-neuro- immunologie). Hierin werd voor mij alle voorgaande kennis die ik heb opgedaan met elkaar verbonden en ben ik nog beter in staat om de oorzaak van de klacht te achterhalen.

2007-2022 Diverse congressen, trainingen en seminars.

2012-202 Diverse trainingen en seminars Applied Kinesiology

2011-2015 Geïntegreerde Technieken.

2016 Sport en PNI.

2018 Triggerpoint Reset Methode.

2022 Master in klinische Psycho-Neuro-Immunologie

Aanwezig in Beuningen op Maandag

Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd Hulskorte, in 2014 afgestudeerd en tot en met juli 2022 gewerkt als fysiotherapeut in Nederland en Duitsland. Tijdens het werk in de fysiotherapiepraktijk merkte ik dat ik niet alle patiënten naar tevredenheid kon behandelen vanwege een gebrek aan kennis en vaardigheden. Mede daarom ben ik de opleiding tot osteopaat gaan volgen aan de IAO (The International Academy of Osteopathy) te Zeist. In september 2022 heb ik mijn diploma behaald en ben kort daarna gestart met werken als osteopaat in Giessen, Den Bosch, Waalwijk en vanaf april 2023 hier in Beuningen bij MijnOsteopaat.

Het lichaam als een geheel zien en het daarbij opsporen van de oorzaak van klachten maakt osteopathie zo fascinerend voor mij. Bij elke nieuwe patiënt is het een uitdaging om de klachten te doorgronden en deze te behandelen om zo de optimale zorg te bieden. Het symptoom is namelijk vaak niet het echte probleem.

In de afgelopen 7 jaar als fysiotherapeut heb ik verschillende cursussen en bijscholingen gevolgd zowel in Nederlands als in Duitsland.

De komende jaren wil ik naast ervaring op doen in de praktijk mezelf blijven ontwikkelen met behulp van bij-en nascholingen.

2012 Medical Taping Concept (MTC).

2015 Fasciaal Distorsie Model volgens Typaldos (FDM), IFDMO.

2017 Faszium therapie – die Essenz aus Physiotherapie, Osteopathie und Faszientechniken.

 

Aanwezig in Beuningen op VRIJDAG